Microsoft Dynamics 365 Business Central tanácsadó

Magamról

Máté Balázs Dynamics 365 Business Central tanácsadó

Név: Máté Balázs

Szakmai háttér: 1996 óta foglalkozok ERP tanácsadással. 1996 és 2002 között a holland Exact Software-re épülő bevezetéseken dolgoztam. 2002-től pedig Navision Attain tanácsadó illetve fejlesztő lettem. A Navision Attain 3.6-as verziójától kezdve végigkövettem a teljes termék evolúciót a jelenlegi Dynamics 365 Business Central változatig.

A szakmában eltöltött több mint húsz év alatt elméletben és gyakorlatban is sikerült elsajátítanom a NAV/BC rendszerekben rejlő felhasználási lehetőségeket, illetve a teljes rendszer-architektúra ismeretét.

Hazai és nemzetközi projektek keretében alkalmam nyílt a pár felhasználós kis vállalkozások és az egy-két ezer felhasználós multinacionális cégek igényeit is megismernem. Sikerült tapasztalatokat szereznem a magyar és európai lokalizációs megoldásokban illetve azok harmonizálásában, ERP rendszerekhez kapcsolt külső alkalmazásokban (CRM, PowerBI, CMS, dokumentumkezelés, webáruházak, interfészek stb.).

Miben tudok segíteni?

  • amennyiben a cégednek nincs elég tapasztalata vagy éppen elegendő belső erőforrása az új rendszer bevezetésénél, akkor segítséget nyújthatok a bevezetést megelőző folyamatfelmérésnél, a kiválasztásnál, rendszerauditnál vagy éppen a kritikus helyzetek menedzselésekor.
  • ha már van rendszeretek és úgy érzed, hogy többet is ki lehetne hozni a jelenlegi megoldásaidból, esetleg célzott oktatásra lenne szükségetek.
  • ha rendszertervekre, fejlesztési dokumentációkra lenne szükségetek.
  • egyedi fejlsztések készítése Navision / Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central rendszerekhez