tanácsadás

Microsoft Dynamics 365 Business Central okosan

Microsoft Dynamics 365 Business Central okosan

A Microsoft kis és közepes vállalkozások számára ajánlott ERP megoldása a Dynamics 365 Business Central, amely sokak szerint csak az új köntösbe bújtatott verziója az előzőleg Navision vagy Dynamics NAV néven ismert ERP rendszereknek.

"Same same but different"

ahogy a művelt francia mondaná

Semmiképp nem szeretnék túlozni, de a Business Central technológiai oldalról és funkcionalitásban is mindenképp jóval erősebb versenyző az előző verziókhoz képest.

Ezt az ERP tanácsadó blogot azért indítottam el, mert az időm jelentős részét a Business Central-lal és az azzal kapcsolatos egyéb rendszerekkel töltöm. Töméntelen információ és tudásanyag érhető el a témával kapcsolatban és ezek egy része illetve a saját tapasztalataim mindenképp megérdemlik, hogy megosztásra kerüljenek.

Microsoft Dynamics 365 Business Central tanácsadó

Magamról

Máté Balázs Dynamics 365 Business Central tanácsadó

Név: Máté Balázs

Szakmai háttér: 1996 óta foglalkozok ERP tanácsadással. 1996 és 2002 között a holland Exact Software-re épülő bevezetéseken dolgoztam. 2002-től pedig Navision Attain tanácsadó illetve fejlesztő lettem. A Navision Attain 3.6-as verziójától kezdve végigkövettem a teljes termék evolúciót a jelenlegi Dynamics 365 Business Central változatig.

A szakmában eltöltött több mint húsz év alatt elméletben és gyakorlatban is sikerült elsajátítanom a NAV/BC rendszerekben rejlő felhasználási lehetőségeket, illetve a teljes rendszer-architektúra ismeretét.