🫡 Hello TETRA, bye-bye Cosmo

Tetra Business Solutions Kft. - Microsoft Dynamics 365 Business Central bevezetés, verzióváltás

Hello TETRA, bye-bye Cosmo

Egy új vállalkozás elindítása mindig izgalmas és inspiráló. Az elmúlt hónapokban mi is egy új vállalkozás létrehozásán dolgoztunk és most végre eljött az idő, hogy megosszam a részleteket.

2023 május végén lezárult egy majdnem 10 éves együttműködés, amely az XAPT / Cosmo Consult csoporthoz kötött és egy "váratlan" (hosszú ideje érlelődő 😉) fordulatot követően egy tapasztalt szakmai csapattal létrehoztuk a Microsoft Dynamics 365 Business Central-ra fókuszáló önálló vállalkozásunkat Tetra Business Solutions Kft. néven.

A lényeg, hogy mostantól kötöttségektől mentesen és szabadon határozhatjuk meg, hogy szakmai szempontból milyen stratégiák és irányvonalak mentén képzeljük el a Business Central-lal kapcsolatos tevékenységünket és a hazai, illetve nemzetközi piac innovatív szereplőivel együttműködve hozzájáruljunk az értékes és fenntartható Business Central bevezetések számának növekedéséhez.

Ez egyben azt is jelenti, hogy ez a szakmai blog is feléled és olyan megkeresésekkel és ügyekkel is tudunk foglalkozni, amelyeket idáig összeférhetetlenség miatt nem volt mód elvállalni.

 

Terület